Διαμέρισμα δύο δωματίων - Libre Στούντιο στο Κάθισμα, στη Λευκάδα

Διαμέρισμα δύο δωματίων

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο, αριστερά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 40 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με θέα στο Ιόνιο. Είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεββάτι , δύο μονά κρεβάτια ένα καναπέ που γίνεται κρεββάτι,τουαλέτα, ντουζιέρα, κλιματισμό, τηλεόραση, WiFi, ψυγείο, φουρνάκι, κουζινικά, ηλεκτρικό σίδερο και πιστολάκι για τα μαλλιά. Καθαρίζουμε το δωμάτιο καθημερινά και αλλάζουμε πετσέτες και σεντόνια κάθε τρεις ημέρες.

 Ανακαλύψτε άλλα Studio

Studio 1

Το studio 1 βρίσκεται στο ισόγειο, δεξιά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 27 τετραγωνικά , μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει μια μικρή βεράντα με θέα στο Ιόνιο.

Studio 2

Το studio 2 βρίσκεται στον πρώτο όροφο, δεξιά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 25 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Studio 3

Το studio 3 βρίσκεται στον πρώτο όροφο , στην μέση. Είναι 25 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.