Διαμονή - Libre Στούντιο στο Κάθισμα, στη Λευκάδα

Διαμονή

Το συγκρότημα μας διαθέτει τέσσερα στούντιο και ένα διαμέρισμα δύο δωματίων. Όλα με θέα στην θάλασσα και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα που θα κάνουν την διαμονή σας πιο ευχάριστη.

Studio 1

Το studio 1 βρίσκεται στο ισόγειο, δεξιά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 27 τετραγωνικά , μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει μια μικρή βεράντα με θέα στο Ιόνιο.

Studio 2

Το studio 2 βρίσκεται στον πρώτο όροφο, δεξιά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 25 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Studio 3

Το studio 3 βρίσκεται στον πρώτο όροφο , στην μέση. Είναι 25 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Studio 4

Το studio 4 βρίσκεται στον πρώτο όροφο , αριστερά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 25 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Διαμέρισμα δύο δωματίων

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο, αριστερά όπως κοιτάζουμε το κτήριο. Είναι 40 τετραγωνικά, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με θέα στο Ιόνιο.